Filters
Reset
Reset

Fliseværktøj

Velkommen til vores fliseværktøj. Her finder du, alt du kan bruge, til dit næste fliselægnings opgave. Vores sortiment er opbygget af professionelt murerværktøj. Find alt fliseværktøj og murerværktøj du skal bruge.

Stort sortiment af fliseværktøj til super priser!

Mangler du fliseværktøj og murerredskaber i forbindelse med fliselægning, eller fliseopsætning, så tag et kig her på siden. Vi fører et stort udvalg af alt du overhovedet kunne have behov for i forbindelse med fliseværktøj. Fælles for alt vores fliseværktøj til fliser er den høje kvalitet og konkurrencedygtig pris.
Vi vægter din sikkerhed højt, hvilket er grunden for, at vi udelukkende forhandler professionelt fliseværktøj i høj kvalitet.
Blandt andet finder du fliseskærere fra den populære multifunktionelle serie Montolit & RUBI der har sat standarden på markedet over sidste 20 år, samt meget andet fliseværktøj, som gør din arbejdsdag sikrere, nemmere og behageligere.
Uanset hvilken type flise eller klinke du skal håndtere, så har vi kørt et sortiment i stilling til markedets bedste priser uden, at have sparet på kvaliteten & kundeservice.

Vi har fliseværktøj som kan bruges til alt, lige fra klinker og fliser til marmor, porcelæn, skiffer eller granit. Uanset hvilken proces du står i, så har SmartTool udstyret, du skal bruge.

Nedenfor i vores sortiment finder du: Nivelleringssystem, fliseboring, fugebrædder, nivelleringsfødder, sugekop til store fliser, Multi vinkelmåler, tandspartler og meget mere.

Har du brug for hjælp til noget af vores fliseværktøj, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 40 64 23 45, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 – 19.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fliseværktøj.

Har vi det ikke i vores sortiment – så findes det nok ikke! Findes det alligevel, så skaffer vi det gerne hjem til dig!