Tilbud

Flisevibrator

999,00 kr.

Flisevibrator – Montolit Battile Pro

På opgaver med større fliser kan det kan være en udfordring at opnå optimal vedhæftning mellem fliserne og fliselimen, da luft under fliserne kan skabe problemer. Et hulrum med luft under en flise kan medføre at flisen knækker giver anmærkninger i en tilstandsrapport. eller kan samle vand og give skader og kostbare reparationer på længere sigt.

Med Battile Pro flisevibratoren kan du optimere dit resultat og vibrere fliserne ned i fliselimen. Derved reducere du mængden af luftkanaler og luflommer under flisen.

Battile Pro flisevibratoren anvender du primært på fliser fra 60 x 60 cm og opefter. Flisevibratoren kan du anvende til både indendørs- og udendørsopgaver. Vibratoren er velegnet til både keramiske fliser, porcelænsfliser, natursten og glas.

Vibrationerne fra vibratoren (5.000 – 12.000 omdrejninger i minuttet) får fliselimen til at løbe bedre ud, og luften under flisen bliver fortrængt. Det optimale resultat opnås, når fliselimen påføres i samme retning (langs det korte led) på både flise og underlag. Derved dannes der ikke en gitterkonstruktion men parallelle kanaler, der hjælper luften i at komme ud, når du anvender vibratoren.

Battile Pro flisevibratoren er kompakt, let (kun 1,35 kg) og har en indbygget sugekop, dermed kan du både løfte og placere flisen præcist, inden du vibrerer flisen. Dobbelt-håndtaget på Battile har et godt greb og er skridsikret.

Flisevibratoren kan kører med 3 hastigheder: 1 = 5000, 2 = 9000 og 3 = 12000 omdrejninger i minuttet.

Tekniske data – Battile Pro flisevibrator:

Vibrationsfrekvens 5.000 – 12.000 omdr./min.
Batteri: Li-Ion 16V – 2 amp.
Ladetid: 2,5 time
Vægt: 1,35 kg
Leveres med 2 batterier, lader og opbevaringskuffert

Andre produkter du måske kan lide